2016. nov 05.

A 2016-os könyvturné összes vlog-epizódja

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
A 2016-os könyvturné összes vlog-epizódja

Idén történt meg először, hogy végigvideóztam a teljes tavaszi-nyári könyvturnét, melynek eredménye egyrészt tizennégy sajátos hangulatú vlog-epizód lett, másrészt pedig ezek alternatív (agyon)vágásából az Akadályzabálók c. amatőr road movie, ami december 6-tól lesz megtekinthető a YouTube-csatornámon. A film természetesen ide, a blogomra is felkerül majd, de arra gondoltam, előbb rakjuk össze egymás után, egyetlen nagy csokorba azt a tizennégy kisfilmet, amit végignézve kirajzolódhat előttünk a 2016-os székirodalmi könyvturné. Kezdjük is a maratont, minden különösebb kommentár nélkül!

+1 videó: IV. Dunaszerdahelyi Kastélyfesztivál

Nem vlog-epizódként készült el, de mégiscsak ez volt a 2016-os székirodalmi könyvturné utolsó állomása. Íme hát a Moony Cinema videója arról, hogy milyen volt a IV. Dunaszerdahelyi Kastélyfesztivál, benne pedig többek között az irodalmi kerekasztal:

Szólj hozzá

film tavasz utazás videó előadás vlog nyár élmény dedikálás 2016 székirodalom Budapest Eger Szolnok Kecskemét Visegrád Bonyhád Bíró Szabolcs Somorja Mezőtúr Dunaszerdahely könyvturné Athenaeum Anjouk Kisudvarnok székirodalmi