2018. nov 22.

Személyes meghívók a karácsonyi könyvfesztiválra

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
Személyes meghívók a karácsonyi könyvfesztiválra

Még október elején írtam egy rövid blogbejegyzést arról, hogy barátaimmal 2018. december 1-jén karácsonyi mini könyvfesztivált szervezünk a dunaszerdahelyi Vermes-villában. A rendezvényen tulajdonképpen már augusztus óta dolgozom, így afelől kétségem sincs, hogy a hangulatra és a programfelhozatalra nem lesz panasz. Az utóbbi pár hétben már nem is nagyon maradt más hátra, mint hogy az esemény hírét igyekezzünk a lehető legtöbb emberhez, potenciális látogatóhoz eljuttatni. A klasszikus körök után úgymint szórólapozás, online és offline reklámozás, helyi média körbetáncolása, Facebook-megosztások stb. – páran úgy döntöttünk, hogy a lehető legegyszerűbb és legésszerűbb eszközhöz nyúlunk: fogjuk magunkat, és minden extra körítés nélkül, közvetlen módon hívjuk meg az olvasóinkat.

Elsőként Szurovecz Kitti szólt pár szót a közelgő minifesztiválról:

Benyák Zoltán barátom a jelek szerint annyira várja az akciót, hogy már alvás helyett is csak erre tud gondolni:

És persze én sem maradhattam ki a dologból: kissé hosszabban fejtettem ki, miért lesz érdemes eljönni...

A végére azért megmutatom a hivatalos plakátot is, hátha kedvet kaptok az ünnepélyes évzárónkhoz. Mi mindenesetre sok szeretettel várunk titeket, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a sikerért. Ott találkozunk! ;)

karacsonyi_konyvfesztival_2018.jpg

Szólj hozzá

mini olvasás könyv magyar kultúra regény előadás irodalom rendezvény december kiadó könyvek villa próza dedikálás karácsonyi könyvfesztivál 2018 székirodalom Zoltán Kitti Bíró Szabolcs Dunaszerdahely Athenaeum Benyák Vermes Vermes-villa Szurovecz