2019. jún 06.

Királyok éneke az Ünnepi Könyvhéten - MINDEN, amit tudnod kell

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
Királyok éneke az Ünnepi Könyvhéten - MINDEN, amit tudnod kell

Az Anjouk VI. része, a Királyok éneke jelenleg az utolsó napjait tölti a nyomdában (és a Líra előrendelési toplistájának 2. helyén). A regény a 90. Ünnepi Könyvhéten debütál, egy csomó különlegességgel körítve, amiket az alábbiakban igyekeztem nektek csokorba gyűjteni. Lássuk hát!

60803616_2262503780453242_905823381708865536_n.jpg

Ahogy az idei könyvturné összes állomására, úgy a 90. Ünnepi Könyvhétre is Benyák Zoltánnal közösen megyek. Kecskeméten kezdünk, majd Budapesten ugrunk a mélyvízbe. A két helyszínhez kapcsolódó tudnivalókat az alábbiakban külön-külön taglalom, hogy minden egyértelmű legyen.

KECSKEMÉT - 2019. június 14. (péntek):

  • A rendezvény a könyvtár előtti téren lesz.
  • Délután 15 órától a pódiumon egymással beszélgetünk Benyák Zoltánnal.
  • A beszélgetés után, 16 órától a Líra standjánál dedikáljuk a regényeinket.
  • Itt dedikálom először a frissen megjelenő Királyok énekét.

24297.jpg

BUDAPEST - 2019. június 15. (szombat):

A fővárosi helyszín ezúttal NEM a Vörösmarty téren, hanem a Duna-korzón lesz, hosszan elnyúlva. Az Athenaeum ezen belül is a Vigadó téren állítja majd fel a pavilonját, ami a 78-as számot kapta. Alább a rendezvény térképe:

terkep_ukh_page-0001.jpg

A budapesti dedikálásunk szombaton 16 órakor kezdődik az Athenaeum pavilonjánál, ami a Királyok éneke megjelenésének örömére gyönyörűen fel lesz lobogózva: egy klasszikus Anjou-zászlóban és három egyedi Anjouk-zászlóban gyönyörködhettek majd. Sőt, ha minden igaz, még talpig vasba öltözött buhurtosok is tiszteletüket teszik a helyszínen, az új regényben is szereplő Ujvári Ádám vezetésével.

Az idei budapesti dedikálás egyik különlegessége, hogy aznap a kiadó standjánál e-könyvként is megvásárolhatjátok az Anjouk eddigi hat részét (a Non nobis Dominét most nem), illetve Benyák Zolinak az Athenaeumnál megjelent két regényét (A nagy illúziót, illetve Az utolsó emberiget). Sőt, és itt jön a nagy meglepetés: az így megvásárolt e-könyvekkel bátran beállhattok az aláírásra várók sorába, ugyanis a helyszínen ezeket dedikálni is tudjuk majd nektek!

bb_1200x630.jpg

Szintén az e-könyvekhez kapcsolódik egy frankó játék, amiben ingyen regényt nyerhettek. Ahogy már jeleztem, a Non nobis Domine című regényemet nem tudjátok majd elektronikusan megvásárolni, csak papír alapú, klasszikus, nyomtatott kiadványként. Ugyanakkor meg tudjátok nyerni! Az Athenaeum standjánál el lesz rejtve három QR-kód, ezek egy-egy rejtvényt tartalmaznak, amelyek a következő QR-kódhoz vezetnek, és így tovább. Aki mindhármat megfejti, nyer egy Non nobis Domine e-könyvet. Hajrá, aki teheti, próbálkozzon meg vele!

nnd_qr_2019.jpg

Ajándékkal is készülök nektek. Ahogy az idei turné minden állomására, úgy a 90. Ünnepi Könyvhétre is viszem a Bodnár Balázs által tervezett, gyönyörű könyvjelzőimet, és ezekből szándékomban áll minél többet szétosztogatni köztetek...

konyvjelzok.jpg

Azt hiszem, ezzel minden fontos információt megírtam. Gyertek el vagy a kecskeméti, vagy a budapesti eseményre, sok szeretettel és a tőlünk telhető legjobb könyvekkel várunk titeket!

90_unnepi_konyvhet.jpg

Szólj hozzá

olvasás könyv magyar programajánló előadás irodalom program beszélgetés találkozó dedikálás turné dedikál 2019 Magyarország Budapest Kecskemét Bíró Szabolcs könyvturné Ünnepi Könyvhét Athenaeum Benyák Zoltán Anjouk Az utolsó emberig A nagy illúzió Királyok éneke