2019. sze 18.

Nézd végig a 2019-es Benyák-Bíró könyvturnét!

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
Nézd végig a 2019-es Benyák-Bíró könyvturnét!

Tíz város, tizenkét rendezvény, 4196 kilométer összesen nyolc videóban, bő 105 percben. Idén áprilistól június végéig könyvturnéztunk együtt Benyák Zoltán íróbarátommal, hogy találkozzunk az olvasóinkkal, beszélgessünk velük és egymással, dedikáljuk a könyveinket, és mindeközben még jól is érezzük magunkat. A turnét szokás szerint végig is vlogoltuk, amit most egy csokorba rendezve nyújtunk át mindenkinek, akit akár egy kicsit is érdekel. Kattintsatok, és szórakozzatok jól ti is!

Kőszeg, április 12-13.:

Nagykanizsa, május 10.:

 Pécs, május 11.:

Kistarcsa és Sárvár, május 17-18.:

Debrecen és Miskolc, május 23-24.:

Kecskemét, 90. Ünnepi Könyvhét, június 14.:

Budapest, 90. Ünnepi Könyvhét, június 15.:

Bonyhád, XIX. Völgységi Könyvfesztivál, június 21-23.: 

Ne maradjatok le a turnéállomásokról, kövessétek figyelemmel a tavaszi, nyári és őszi országjárások dátumait a www.biroszabolcs.eu eseménynaptárában, ami a Facebooknál is naprakészebben frissül!

oszi_gordules_2019.jpg

Szólj hozzá

sorozat olvasás könyv magyar utazás regény előadás irodalom vlog találkozó dedikálás turné 2019 székirodalom Pécs Magyarország Budapest Miskolc Debrecen Kecskemét Sárvár Nagykanizsa Kőszeg Bonyhád Bíró Szabolcs Kistarcsa könyvturné Athenaeum Benyák Zoltán író-olvasó Anjouk Az utolsó emberig székirodalmi Elveszett csillagok videblog A nagy illúzió