2017. ápr 01.

Székirodalmi hírkerék EXTRA – 2017. április 1.

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
Székirodalmi hírkerék EXTRA – 2017. április 1.

Hihetetlen híreket hoztam nektek az új hónap első napjára! Lesz itt minden: könyvmegjelenés, interjú és könyvturnés hír. Vágjunk is bele!

udvari_strici.jpg

Összedugtuk a fejünket a szerkesztőmmel, és rájöttünk, hogy az Anjouk-sorozat mégsem fog beleférni tizenöt kötetbe. Jelenlegi álláspontunk szerint a sorozat összesen százötven részes lesz, azaz ötven trilógiából áll majd. Azt továbbra is tartjuk, hogy kétévente jelenik majd meg három rész, így a jelenlegi állás szerint az utolsó epizód 2115-ben kerül a boltok polcaira. Amennyiben a biztató előjelek ellenére mégsem érném meg a 127 éves kort, úgy a kiadóval megbeszéltük, hogy az utolsó köteteket egy spiritiszta asztaltáncoltató médium és egy Ouija-tábla segítségével fogom diktálni a túlvilágról. Az Anjouk 150. része egyébként arról fog szólni, hogy Medgyessy Péter nem tudja kimondani az "útelágazódás" szót, és ezzel örökre megváltoznak a politikai erőviszonyok a Magyar Királyságban.

anjou_keresztapa.jpg

Jövőre 365 állomásos könyvturnéra indulunk Benyák Zoltánnal, mely során egyszer sem tartunk majd szünetet, nem látogatunk haza, végig kizárólag kávén, illetve félig átsütött marhasteaken fogunk élni, és ugyanabban az egy rend ruhában nyomjuk végig az egész évet. A "BŰZ10" névre keresztelt turnénak eddig három leszervezett állomása van, jelenleg bizakodva várjuk a maradék 362 meghívást.

image_1.jpg

Nemrég interjút készített velem a Playboy, miután megválasztottak 2017 legszexisebb magyar írójának. A beszélgetés során érintettük közéleti botrányaimat, kiszivárogtatott erotikus filmjeimet, és persze a könyvekről is beszélgettünk, mint ideális dísztárgyakról egy gazdag házban. A Szőrös hasú félisten kerekesszékben c. mélyinterjút IDE KATTINTVA olvashatjátok.

creepy1.jpg

Az igazi Székirodalmi hírkerék legközelebb pár nap múlva jelentkezik. :)

Aki szeretne feliratkozni, csak küldjön egy e-mailt a br.szabolcs@gmail.com címre, a tárgy mezőbe pedig írja be azt, hogy "Hírkerék feliratkozás". A feliratkozók ezután minden hónapban e-mailben is megkapják a Székirodalmi hírkerék aktuális összeállítását, címüket pedig természetesen nem szolgáltatom ki harmadik félnek.

Szólj hozzá

napja 2017 bolondok székirodalom Bíró Szabolcs könyvturné Anjouk Április 1. székirodalmi hírkerék