2023. okt 11.

Megjelent a Non nobis Domine illusztrált díszkiadása!

írta: Bíró Szabolcs – székirodalom
Megjelent a Non nobis Domine illusztrált díszkiadása!

MEGJELENT a Non nobis Domine díszdobozos kiadása, Várai Artúr elképesztő illusztrációival, az Athenaeum Kiadó gondozásában!
latvany1.jpg
Ez volt az első történelmi regényem, innen indul az Anjouk-sorozat, és azt hiszem, tényleg kihoztuk belőle a maximumot: amellett, hogy a könyvespolc igazi éke lehet, és hogy már kézbe fogni, átlapozni is színtiszta gyönyörűség, a szövegen is jelentősen javítottunk – kimondhatom (és higgyétek el, ez részemről nagyon nagy szó), megszületett a végső szövegváltozat, ezután többé nem tervezek hozzányúlni ehhez a regényszöveghez.

A kiadvány országszerte kapható, ha viszont a Líra webshopjából rendelitek, akkor egyrészt 20%-os kedvezmény, másrészt ajándék is jár hozzá: a Lázár evangéliuma e-hangoskönyvként, Papp János előadásában!

Átnyújtom hát nektek az immár tizenegy éves Non nobis Domine legteljesebb, leggyönyörűbb kiadását – vigyétek, olvassátok, fogadjátok szeretettel!

Szólj hozzá

olvasás könyv magyar regény történelem irodalom író történelmi történelmi regény illusztrált székirodalom Bíró Szabolcs díszdobozos Az utolsó vörös barát Non nobis Domine Anjouk Várai Artúr Kelet oroszlánja díszkiadás